Styrelsen arbetar nu hårt för att iordningställa förråden i A husets källare för att möjliggöra flytten av vindsförråden till källaren. Planen är att vi ska lämna över vindsvåningarna till entreprenaden strax efter årsskiftet.

Ungefär 50% av alla förråd är iordningställda. Hantverkarna jobbar hårt för att ordna med belysning, målning, dammbindning och iordningställa resterande förråd.

För att det inte ska bli för kaotiskt med hantverkarna arbetande i källaren och medlemmarnas flytt av vindsförråd samtidigt så flyttar vi tyvärr fram fördelningsdatumet.

NYTT DATUM
Fördelning av källarförråd är färdig: 29 November.

Vindsförråden måste vara tömda: 31 December

Vi kommer att ordna flytthjälp 30 November och 1 December. Sedan kommer de att vara tillgängliga vissa tider på helgerna och några vardagar fram till 31a December. Schema kommer senare.

De kommer att vara tillgängliga främst för personer som inte klarar av att flytta själva eller hjälp med otympliga föremål. De är inte menade att flytta alla förråd för alla. Medlemmarna ansvarar själva för att ta kontakt med dom i huset om hjälp.

Container kommer att finnas utanför A huset för att slänga grovsoppor.
En speciell soptunna för elektroniskt avfall kommer att iordningställas i soprummet.

Vi ser fram emot att få träffa er på informationskvällen på måndag, 25 November, 18:00 i föreningslokalen!

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen förbi när vi har öppet kansli som är den första måndagen varje månad, och det går även bra att maila till signalpatrullen13@gmail.com

Mvh

Styrelsen